Yhteydenottolomake ja yhteystiedot

Fun Padel löytyy sieltä mistä sinäkin. Luomme aktiivisesti yhteistyötä muiden seurojen ja kenttien kanssa sen eteen, että sinulle paras paikka harrastaa. Tämä tapahtuu rinta rinnan valmentajien määrän ja laadun kasvattamisen kanssa. Tässä vaiheessa alun taipaleellamme toimimme Padel Factoryn kanssa (Vestonkatu 2 33580 Tampere). Ilmoitamme valmennustarjontamme ilmoittautumisien yhteydessä, mihin voit varata valmennuksiamme. Voimme myös järjestää valmennuksiamme millä tahansa kentällä erikseen sovitusti. Pyrimme järjestämään ehdot siten, että voimme laajentaa palvelujamme valmennushintoihimme kajoamatta. Sopimusten ulkopuolisilla kentillä hintaamme lisätään kentän kulut. 

Voit ottaa yhteyttä meihin ilmoittautumislomakkeella tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella ja tiedustella asiasta lisää. 


Mikäli edustat seuraa ja kenttäresurssia, haluamme luoda kanssasi avointa yhteistyötä. Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan lisää! Klikkiytyminen omiin nurkkiin ei ole pelaajan etu. Yhdessä olemme vahvempia! 

Yleinen yhteydenottolomake