Fun Padel ry mukaan sarjapadeliin vuodelle 2024 naisporukalla - haluatko mukaan?


Sarjapadel on Suomen Padelliiton järjestämä seurajoukkueiden välinen kilpailusarja. Tänä vuonna reilu sata joukkuetta yli nejästäkymmenestä eri seurasta on kisannut paremmuudesta.

Korkein taso sarjapadelissa on SM-sarja eli Oxdog padelliiga. Lisäksi on naisten ykkös- ja kakkosdivarit. Uudet seurat aloittavat alimmalta sarjatasolta, kakkos- tai kolmosdivarista, josta lähdetään hakemaan kehittäviä pelejä,hauskaa tekemistä ja tietysti menestystä.

Sarjapadelia pelataan eri paikkakunnilla ympäri Suomen. Peliviikonloppuja on vuoden aikana arviolta 4-5 ja ne ovat yleensä saavutettavissa kohtuullisen matkan päässä.

Kustannuksista: Fun Padel ry maksaa joukkueen sarjamaksun. Muut kulut maksavat osallistujat itse. Kuluja syntyy kilpailulisenssistä (n. 40€), matkustus-, ruoka- ja mahdollisista majoitus, osallistumis- ja kenttäkuluista.

Osallistumisen edellytyksenä on voimassa oleva Padelliiton kilpailulisenssi, (www.suomisport.fi) ja kuuluminen Fun Padel ry:een. Pelaajan edustaman sarjapadelseuran ei tarvitse olla pelaajan emoseura. Sarjapadelissa voidaan hyödyntää ns. tuplaedustussääntöä.

Harjoittelemme mahdollisuuksien mukaan yhdessä ja muodostamme parhaiten yhteensopivia pelipareja. Käytännössä peliparit voivat vaihtua ja kenenkään ei tarvitse sitoutua pelaamaan kaikkina kisaviikonloppuina. Toivomme kuitenkin ryhmään sitoutumista ja valmiutta edustaa joukkuetta tarvittaessa.

Voit lukea sarjapadelista lisää Padelliiton sivuilta www.padel.fi/sarjapadel.

Lisätietoja asiasta voi tiedustella funpadel.info(at)gmail.com.

Ilmoittautudu mukaan mukavaan porukkaan


Ilmoittaudun mukaan naisten sarjapadel-toimintaan 2024 vuodelle