Keitä me olemme?

Kesällä 2021  syntyi Mikolla, Katjalla ja Arilla - kolmella padelin kautta tutustuneella voimakas yhteinen tahtotila - halusimme luoda avoimen urheiluseuran. Seuran, joka tekee yhteistyötä kaikkien siihen halukkaiden harrastajien, pelaajien, seurojen, hallien, yritysten, yhteistyötahojen jne. kanssa. Yhteistyö ja avoimuus ovat osa padelia!

Vuoden 2023 alussa seuramme valmentajaresurssi vahvistui Anniinan ja Hannamarin liityttyä porukkaan. Syksyltä mukaan tuli vielä Turkka. Pieni seuramme on notkea liikkeissään ja toteutamme mielellämme kanssasi ideoitasi - olethan meihin yhteydessä!

Jos sinulla on polte lajiin ja sen kehittämiseen, tule mukaan kasvattamaan seuramme toimintaa - yhdessä olemme enemmän!

Tampereella: 

KATJA

Saan elämääni iloa ja energiaa monipuolisesta liikunnasta. Padel-koukkuun jäin vahvasti kesällä 2019. Olen harrastelijatason padel-nautiskelija ja lajin ilosanoman laajentamiseksi olen kouluttautunut Padelliiton padel-ohjaajaksi sekä ensimmäisten joukossa Suomessa myös liiton seuravalmentajaksi. Liikunnan ja valmennuksen ammattitutkinnon sain valmiiksi Varalan urheiluopistoon kesällä 2022.

Intohimoni on liikkua ja liikuttaa monipuolisesti sekä tehdä asioita yhdessä - nämä kaikki toteutuvat padelin parissa. Tule mukaan liikkumaan, kokeilemaan ja kehittymään kanssani innostavan lajin parissa!


Vedän lajitutustumisia, alkeiskursseja, teemakursseja,  erilaisia tapahtumia, monipuolisia treenejä sekä tietyisti lajin oheistreenejä.

funpadel.info@gmail.com

MIKKO

Hei! Olen tennistaustainen ja padelhurahtanut.

Erinäisiä mailoja ja palloja on tullut käsiteltyä taaperoikäisestä saakka. Padelin parissa on pelailtu enemmän ja vähemmän rennosti, mutta tosissaan muutama vuosi. Harrastan monipuolisesti liikuntaa ja haen henkilökohtaisesti uteliaana ihmisenä mielelläni jatkuvasti uusia ja erilaisia kokemuksia mm. painimatolta, jousiammunnasta ja varjoliidosta. Sain kunnian olla ensimmäisten joukossa Suomen padelliiton ohjaaja sekä -seuravalmentajakurssilla. Lajiosaamista ja liikunnan ja ihmisten parissa työskentelyä tukien opiskelen lisäksi liikunnanohjaajan- ja valmentajan ammattitutkintoa Varalan urheiluopistossa.

Saan itsekin padelista enemmän irti voidessani jakaa osaamistani kentällä muillekin uteliaille. Oli sitten kyse perusteista tai edistyneemmistä harjoitteista, nautin pelistä ja imen oppia.

Padel on kuin shakkia vähän erilaisella pelialustalla. Pelissä on hyödyksi hyvä kunto, mutta ennen muuta järkeily. Välillä jos siltä tuntuu, järki saattaa ainakin itseltäni kadota hauskanpidon varjoon. Padel kuuluu kaikille!

funpadel.info@gmail.com

ARI

Liikunnan alan monitoimimies ja intohimoinen padel-pelaaja.

Vastuullani on pelata ja ideoida Fun Padelin toimintaa. Myöhemmässä vaiheessa minuakin näkee 

funpadel.info@gmail.com