Naisten omatoiminen padelleiri Tampereella (pe-su)

Kiinnostaako kesäinen Tampere ja viikonloppu padelin parissa? Nyt siihen tarjoutuu upea mahdollisuus! 

Omatoiminen padelleiri mahdollistaa padelin treenaamisen ja pelaamisen samanhenkisessä porukassa. Yhteisen padel-ajan jälkeen majoitut ja vietät aikaasi oman valintasi mukaan kotona, sukulaisilla, ystävillä, hotellissa tai missä vaan.  

Leiri ajoittuu perjantain klo 17 ja sunnuntain klo 12.30 välille. Kenttäaikaa leirillä on 9 tuntia sisältäen treenaamista, kisailuja, kehonhuoltoa sekä pelaamista. Täsmällisempi aikataulu toimitetaan ilmoittautuneille. Leirin hinta on 150€/henkilö. Se sisältää kentät ja ohjauksen. 

Leirille otetaan kahdeksan harrastajatasoista naista ja se toteutetaan, kun leiripaikat täyttyvät. Leirin pitopaikkana on PadelFactory Vehmaisissa (Vestonkulma 2, Tampere) 

Maksu suoritetaan MobilePaylla FunPadelin tunnukselle 19971 saatuasi sähköpostivahvistuksen tapahtuman toteutumisesta. Maksu tarkastetaan tapaamiskerralla. 

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistuja on velvoitettu ilmoittamaan esteestään viimeistään 24h ennen tapahtumaa. Osallistumismaksua ei palauteta, mutta suoritettu maksu voidaan kohdistaa uuteen tapahtumaan sovitusti.

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Vapaa-ajanvakuutusta suositellaan.

Sivun alaosasta pääset ilmoittautumaan Fun Padelin omatoimiselle leirille


Ilmoittaudun mukaan padelin omatoimileirille