Pelimatkalla

13.09.2021

Korona alkaa väistymään ja sen myötä voimme avartaa maailmaamme helpommin ja hyväksyttävämmin myös Suomen rajojen ulkopuolella. 

Fun Padel nousee kirjaimellisesti siiville 4.10.2021. Siivet kantavat Costa Del Solille, jossa yhdeksän hengen pioneerijoukko ottaa tuntuman Padelin emämaan, Espanjan ja espanjalaiseen pelityyliin. 

Matka suuntautuu tarkemmin ottaen, Nerja -nimiseen kaupunkiin, jonka ympäristössä nautimme pelin lisäksi paikallisesta valmennuksesta, omista peleistä ja onpa aikaa varattuna myös kulttuuriin ja ihan vain rentoutumiseenkin. 

Valmentajia voin esitellä myöhemmin tarkemmin, mutta odotamme jo kovasti argentiinalaislähtöisen Pablon ja italialaislähtöisen Vincentin keksimiä inspiroivia treenejä!

Mukavana bonuksena tarjoutuivat valmentajat järjestämään meitä suomi-poikia heidän viikottaisiin americano-turnauksiin. Saa nähdä miten meidän käy!

Allekirjoittanut on myös varautunut muutamilla lisätreeneillä, jos itsessä tai muissa pelaajissa riittää virtaa treenipäivien jälkeen.

...ai niin; jotkut yrittävät tehdä töitäkin tuolta.. Katsotaan miten siinä sitten käy ja kuka moista jaksaa. 

Tämä pelimatka on ensimmäinen laatuaan meidän seuran järjestämänä. Allekirjoittaneen sydän kuuluu osin tuohon maahan, sen kieleen ja kulttuuriin ja pelimatkoja on tarkoitus järjestää jatkossa lisää, säännöllisesti. Aikataulu on vielä jatkolle avoin ja haluankin ensin kokemukset tästä ensimmäisestä ennen kuin voin antaa tarkempia sisältöjä tarkasteltavaksenne. Toiveita saa myös esittää! Tälle vuodelle mahtunee vielä yksi reissu lisää, joka (hassua kyllä) alkaa olemaan täynnä sekin.

Jos olet kiinnostunut pelimatkasta yksin tai porukassa, voit ilmoittaa halukkuutesi tästä.