Padelistin fysiikkatreeni - parempaan pelikuntoon!

Neljän kerran starttikurssi kunnon kasvatukseen padel-kentällä 4x2h (95€/hlö)

Nyt lähtee kunto nousuun huomaamatta padelin siivellä ja padelkunto kentällä kasvaa! Opit treenaamaat padelistille keskeisiä fysiikkaharjoitteita sekä koordinaation että lihaskunnon treenaamisen kannalta.

Treenaamme pienellä porukalla kerran viikossa kaksi tuntia kerrallaan. Treenisettiin kuuluu 1/2h verryttelyhölkkä koordinaatiotreenein, 1/2h lihaskunto-osuus sekä 1h lajitreeniä.

Verryttelyt vedämme ulkona ja laji- sekä lihaskuntotreenin teemme kentällä. Osallistujilta vaaditaan säänkestävää asennetta! Lihaskuntotreeni tehdään kahdeksan henkilön ryhmässä. 

Pohjakuntovaatimus on pysyä mukana 15min kävelyvauhtisessa hölkässä - parempaa kuntoa tavoittelemme yhdessä! Ja padelin osalta oletetaan, että hallitset perusteet ja koet itsesi harrastajaksi.

Rentoa asennetta edellytetään! Treenipaikka on PadelFactory Vehmaisissa (Vestonkulma 2, Tampere).

Hinta sisältää pelivuoron sekä ohjauksen. Maksu suoritetaan MobilePaylla FunPadelin tunnukselle 19971 saatuasi sähköpostivahvistuksen tapahtuman toteutumisesta. Maksu tarkastetaan tapaamiskerralla. Valmennus toteutuu, kun osallistujia on neljä.

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistuja on velvoitettu ilmoittamaan esteestään viimeistään 24h ennen tapahtumaa. Osallistumismaksua ei palauteta, mutta suoritettu maksu voidaan kohdistaa uuteen tapahtumaan sovitusti.

Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Vapaa-ajanvakuutusta suositellaan.

Ilmoittautumalla varmistat paikkasi treeniryhmässä 


Ilmoittaudun mukaan padelistin fysiikkaryhmään (4 hlöä/ryhmä)